linkedin    
  
 • Home
 • Over mij
 • Huisregels

Huisregels van HTA Budget

De onderneming:

 1. wordt gedreven onder de naam HTA Budget en staat ingeschreven bij de KvK onder nummer 53360419.
 2. is op werkdagen telefonisch bereikbaar op tel. 06 44 65 49 84 en per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 3. werkt zelfstandig en is vrij haar werkzaamheden naar eigen inzicht in te richten en uit te voeren.
 4. heeft een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten bij Markel International Insurance Company Limited onder polisnummer 171644 in de hoedanigheid conform BA0001, BA0102 voor Beroepsaansprakelijkheid en AVB0001 voor Bedrijfsaansprakelijkheid. 
 5. zal in de periode dat u cliënt bent, schenkingen, erfstelling of legaten van klanten of hun naaste familieleden niet in ontvangst nemen.
 6. hanteert een klachtenprocedure. HTA Budget probeert altijd zorgvuldig en correct te handelen. Het kan zijn dat u toch niet tevreden bent. Een klacht dient schriftelijk ingediend te worden. Binnen enkele werkdagen zal ik hierop reageren.

Regels:

Als cliënt behoort u zich aan de volgende huisregels en afspraken te houden:

 1. u dient gemotiveerd te zijn.
 2. de gevraagde gegevens ter beschikking stellen.
 3. u dient de gemaakte afspraken na te komen.
 4. u stelt uw vragen bij voorkeur per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Telefonisch ben ik bereikbaar op telefoonnummer 06 44 65 49 84. Mocht de telefoon niet beantwoord worden, vraag ik u vriendelijk de voicemail in te spreken. Er zal dan op korte termijn contact met u opgenomen worden.
 5. als u onder begeleiding staat van een zorgverlenende organisatie blijft u degene met wie ik communiceer. Als u de contacten (tijdelijk) samen met een zorgverlener wilt laten verlopen omdat u dat zelf niet voldoende kunt, kan dit na overleg en schriftelijke toestemming worden geregeld. In dat geval verloopt alle communicatie met u, de begeleider en de bewindvoerder tot het moment dat u in samenspraak met uw begeleider het verzoek weer intrekt.
 6. hoewel emoties soms een belangrijke rol kunnen spelen en ik hiervoor begrip kan opbrengen, wordt toch van u verwacht dat u in ieder geval op een fatsoenlijke wijze met mij communiceert. U zult hierop dan ook door mij worden aangesproken als u zich in deze misdraagt.

Aanpassing van de huisregels
Dit document kan tussentijds eenzijdig worden gewijzigd. Het meest actuele document treft u op de website aan.

Januari 2019