linkedin    
  
  • Home
  • Over mij
  • Even voorstellen

Even voorstellen

Gerika Hogerwaard is de trotse eigenaresse van HTA Budget. Zij werkt nauw samen met een bewindvoerder in Gorinchem en is in het register van de rechtbank ingeschreven als assistent bewindvoerder. 

Werkervaring sinds 1999

Bij verschillende werkgevers heb ik secretariële, administratieve en commerciële vaardigheden opgedaan. Curriculum vitae

Waarom ben ik een eigen onderneming gestart?
Op 8 oktober 2010 is mijn schoonvader (66 jaar) onverwachts overleden. Voor ieder een groot verdriet. Tijd voor rouw was er praktisch niet want er moest heel veel geregeld worden. Mijn schoonvader deed dat altijd: het bijhouden van de administratie en het corresponderen met bedrijven en instanties. Mijn schoonmoeder hield zich hier nooit mee bezig. Daarom heb ik de administratie tijdelijk van haar overgenomen.

Ik heb ervaren dat verschillende bedrijven en instanties benaderd dienen te worden om een melding te maken dat je dierbare is overleden. Omdat ik ervan overtuigd ben dat er nog meer nabestaanden en particulieren worstelen met hun administratie ben ik een eigen onderneming gestart.

Dankbaar
Men zegt wel eens tegen mij: “als jij over je werk gaat praten, dan begin je te gloeien.” Dat kan wel kloppen. Als ik ergens enthousiast over ben en ik weet dat hierdoor mooie dingen gaan gebeuren dan wordt ik daar heel erg blij van. Ik ben zeer dankbaar dat men mij binnenlaat in hun leven.

U bent NOOIT alleen
Dit gedicht, Waar was u, God?, heeft mij enorm geholpen bij het verwerken van het verlies en nog steeds heb ik er veel houvast aan.